Barna kőszén igény felmérése! Fontos!!!

Nyomtatás

Iváni Közös Önkormányzati Hivatal

Jegyzőjétől

9374 Iván, Fő u. 84.

Tel.: 99 388 057 Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

BARNAKŐSZÉN IGÉNY FELMÉRÉSÉRŐL

 

Tisztelt Lakosság!

 

A Kormány az év elején a szomszédságunkban kirobban háború, továbbá a bevezetett gazdasági szankciók következtében jelentősen  megváltozott gazdasági környezet, valamint a drasztikusan emelkedő energiaárak okozta energiakrízis következményeinek csökkentése érdekében – a pénzügyi lehetőségekhez viszonyítva – a lakossági téli fűtéshez szükséges tüzelőanyag biztosításáról gondoskodni kíván.

 

A fent leírtakra tekintettel a Belügyminisztérium 2022. szeptember 16. napján a lakossági barnakőszén igény előzetes felmérést rendelte el, amelynek végrehajtásáról az önkormányzatokat bízták meg.

 

Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy akinek széntüzelésre alkalmas fűtőberendezése van, a barnakőszén igényét az Iváni Közös Önkormányzati Hivatal felé személyesen, a 06 99 388 057-es telefonszámon, vagy emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentheti be az alábbi adatok megadásával:

 

-          név

-          lakcím

-          mennyiség – mázsában kifejezve

 

Az igénybejelentés határideje: 2022. szeptember 29. 16.00 óra

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az önkormányzatot csak a felmérés végrehajtásával bízták meg, sem az egy háztartás által igényelhető számmennyiségről, sem annak áráról nincs semmilyen információnk, ezért kollégáink ilyen irányú kérdésükre nem tudnak felvilágosítással szolgálni.

 

Iván, 2022. szeptember 19.

 

 

Szakálné Szabó Zita s.k.

jegyző